Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO

Heb je moeite om online gevonden te worden?

SEO heeft alles te maken met het optimaliseren van webpagina’s voor weergave in de zoekresultaten van zoekmachines.
Google gebruikt een algoritme om de rangschikking van pagina’s te bepalen en er zijn een heleboel variabelen en ranking factoren die moeten worden bekeken.

Mocht je nog niet precies weten wat SEO nu precies is, wat het doet en wat je ermee kan doen, lees dan mijn blog: SEO, wat is het en wat kan ik ermee?

Relevantie is de absolute sleutel als het gaat om SEO en het is echt mega belangrijk dat wat wordt weergegeven op je website ook echt relevant is voor de mensen die de inhoud bekijken.

Het creëren van inhoud van hoge kwaliteit voor de pagina’s van je website is een andere belangrijke factor, omdat het van invloed is op hoe de gebruiker interactie heeft met de betreffende pagina. Gaat ie weg of blijft ie.

Een paar andere factoren die van invloed kunnen zijn op je positie in de zoekmachine resultaten zijn het hebben van een veilige en toegankelijke website, website snelheid en mobiel-vriendelijkheid (responsive).

Met behulp van een combinatie van “on-page SEO” in de vorm van interne links, copywriting, afbeelding optimalisatie, pagina snelheid en URL-structuur en “off-page SEO” waaronder de reputatie van je website kan Artemis VA – Technisch Virtual Assistant je helpen om je website uit de donkere spelonken van Google te halen en in de schijnwerpers te zetten.

Neem vandaag nog contact met me op om te zien wat ik voor jouw Zoekmachine Optimalisatie (SEO) kan betekenen.

sterke SEO-strategie!

Een sterke SEO-strategie zal helpt om de zichtbaarheid in online zoekresultaten te verbeteren en is een absoluut essentieel onderdeel van elke online marketing strategie.

Als je dit leest, dan is het zeer waarschijnlijk dat je een ondernemer bent die de Google zoekresultaten voor je bedrijf wil verbeteren en je online zichtbaarheid wil laten groeien.

Je bent op de juiste plek!

b3lineicon|b3icon-computer-click||Computer Click

Fantastische bron van website verkeer

Voor de meeste websites, zijn organische zoekopdrachten de primaire bron van verkeer.

b3lineicon|b3icon-computer-graph||Computer Graph

beste ROI (Return of Investment)

Organisch verkeer naar je website is het hoogst converterende verkeer.

b3lineicon|b3icon-computer-rocket||Computer Rocket

lokale SEO

Lokale SEO is een geweldige bron voor leads en klanten

Zoekmachine Optimalisatie Artemis Va Technisch Virtual Assistant

Ben je klaar om je online verkeer te laten groeien?

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO) DIENSTEN

SEO Analyse

Zoekmachine Optimalisatie begint met weten waar je website op dit moment staat.
Ik doe onderzoek naar je website en kijk waar deze staat in Google en geef aan de hand van die resultaten aanbevelingen om je huidige positie te verbeteren.

On-page SEO

On-page SEO betreft alle optimalisatie factoren binnen de inhoud van je website, de content (teksten), afbeeldingen, interne links, metagegevens en meer.
Ik zal je website bekijken en deze optimaliseren op zoekwoorden.
Dit doe ik door het instellen van van focus zoekwoorden, ook zal ik je URL’s, afbeeldingen en tekst optimaliseren.

Concurrentie analyse

Ik analyseer de websites van je concurrenten en zoek naar mogelijkheden voor jouw bedrijf zodat we het organische verkeer op die manier nog meer te kunnen laten groeien.

Copywriting

Het opstellen van kwaliteits inhoud die relevant is voor de gebruiker en geoptimaliseerd is voor een reeks trefwoorden is van cruciaal belang voor SEO-activiteiten op jouw website. Ik help je met het creëren van teksten van topkwaliteit.

Off-page SEO

Ik doe research naar relevante mogelijkheden op blogs, websites en social media waar we een link naar jouw website kunnen laten plaatsen. Dit om zo extra verkeer jouw kant op te sturen en hierdoor een hogere autoriteitspositie in Google op te bouwen.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is van vitaal belang voor je succes met SEO. Het selecteren van de juiste zoekwoorden is echt een cruciaal onderdeel van je marketingstrategie en het vinden van zoekwoorden waar mensen ook daadwerkelijk naar zoeken is daarom mega belangrijk. Ik ga op zoek naar zoekwoorden waar je mee kan scoren op basis van concurrentieniveau en zoekvolume.

Lokale SEO

Lokale SEO is een methode van zoekmachine optimalisatie, maar dan gericht op een specifieke regio of plaats.
Deze lokale zoekresultaten krijgen een steeds prominentere plaats bij Google. Zo gaat het niet alleen over de vindbaarheid op zoekwoorden met een plaatsnaam, maar is het ook van belang dat je profiel bij Google Mijn Bedrijf goed gevonden wordt en je bedrijf goed wordt weergegeven in Google Maps.

technische SEO

Voor de technische optimalisaties kijk ik naar hoe je website presteert op een meer technisch niveau. Ik kijk dan naar dubbele inhoud (duplicate content), snelheid en prestaties van je website, canonical tags, optimalisatie van afbeeldingen en meer.

Referenties

Reacties van mensen die je al voor zijn gegaan.

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een Virtual Assistant die mij kon helpen met een aantal zaken. Ik kwam bij Diana terecht en ze heeft mij ontzettend goed geholpen! Ze heeft werk uit handen genomen door mijn website te optimaliseren. Ook heeft ze mij goede tips gegeven waar ik veel aan heb gehad. De communicatie is fijn en helder, ze denkt goed met je mee en is proactief. Ik zou Diana zeker aanraden aan iedereen die eigenlijk teveel hooi op zijn of haar vork neemt. Zijn er taken die blijven liggen, wil je wat meer vrije tijd of heb je gewoonweg geen zin in bepaalde taken, dan ben je bij Diana zeker aan het juiste adres. Ik zal Diana ongetwijfeld weer inschakelen in de toekomst.
Maike Oosterveld

Tekstschrijver: Webteksten en SEO, Het Tekstveld

“Diana heeft ons uitstekend geholpen met het beter vindbaar maken van onze website. Diana begreep snel wat voor ons belangrijk is en zette de door geformuleerde zoekwoorden vakkundig in de website waardoor er direct al resultaat was te zien in Google. Heel fijn dat dit alles met een paar simpele mailtjes en een kort telefoontje geregeld kon worden tussen alle drukke werkzaamheden door. Ideaal zo’n VA en Diana is top!!”
Leon van Baal & Hélène Jonker

Tax and Immigration Lawyers,, Migrantic

“Diana heeft mij als startende ondernemer al in 2015 geholpen met het realiseren van mijn website. De juiste lay-out, teksten en zichtbaar worden. Daarin heeft Diana mij allemaal perfect geadviseerd. Dat had mij alleen nooit gelukt. Ik ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Dat Diana nu haar eigen onderneming is gestart vind ik een hele goede zet van haar. Dat had ze veel eerder moeten doen. ”
Emie Kamerling

Eigenaar, Nagelsalon Emie

“De samenwerking tussen mijzelf en Diana gaat al een aantal jaar terug. Wij konden altijd al heel fijn samenwerken toen we voor dezelfde vrijwilligersorganisatie werkte. Toen ik hoorde dat Diana nu werkzaam is als Technisch VA heb ik daarom geen moment getwijfeld om haar te vragen mij te helpen met marketing gerelateerde zaken. Ook nu weer is het goed sparren en voelt ze goed aan wat de situatie nodig heeft. Zoveel energie en enthousiasme in een persoon ?. Heerlijk! ”

Carolien Poels

Taalcoach Dyslexie en Engels, Dyslexie Academy

Diana heeft het vermogen om technisch ingewikkelde zaken op een voor mij simpele manier uit te leggen. Ze neemt je stap voor stap mee in het proces zodat de technische vernieuwingen doorgevoerd worden en dat ze ook voor mij duidelijk zijn en ik er mee kan werken.
Arjan de Jong

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Centrum Stadhoudersplein

The fashion designer, Carolyn Herrara once said that attention to detail is of utmost importance when you want to look good. And this is what you get when you work with Diana. As an entrepreneur and CEO at the first virtual PR agency, I relied on her to help keep all my spinning plates in the air which allowed me to focus on the growth of the company.
Jennifer Kite - Powell

Entrepreneur | Author | Raconteur, Jennifer Kite Powell

Het zoekmachine optimalisatie proces:

 

De focus ligt op het makkelijker maken voor jou!

Zoekmachine Optimalisatie Seo Artemis Va - Technisch Virtual Assistant

Het proces van zoekmachine optimalisatie

Mijn doel is het om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.
Zoekmachine optimalisatie kan een uitdagende klus zijn. Ik zal het hele proces voor je ontleden en ervoor zorgen dat alles overzichtelijk en zonder stress zal verlopen.

Fase 1, Evaluatie

ONDERZOEK

Ik doe zoekwoorden onderzoek en check wat de beste aanpak zal zijn in jouw specifieke niche/branche.

CONTROLE

We beginnen met een volledige website controle, gericht op de technische gezondheid van je website en het identificeren van de best presterende inhoud.

ANALYSE

We nemen je concurrenten onder de loep en analyseren hun websites om sterktes, zwaktes en natuurlijk de mogelijkheden.

Fase 2, Strategie

CONTENT

Ik analyseer en identificeer welke inhoud je hebt en wat er ontbreekt op je website qua teksten en afbeeldingen. Ook kijk ik hoe we de bestaande inhoud kunnen verbeteren.

FOCUS ZOEKWOORDEN

Focus zoekwoorden worden ingesteld op elke pagina om ervoor te zorgen dat alle pagina’s een duidelijk doel hebben.

INFRASTRUCTUUR

De infrastructuur van je website speelt een belangrijke rol in hoe de inhoud wordt geleverd aan je bezoekers. Ik zal aan de hand van deze bevindingen aanbevelingen doen voor on-site veranderingen en infrastructuurverbeteringen.

Fase 3, Uitvoering

OPTIMALISATIE VAN DE INHOUD

Wat is de zoekintentie achter de zoekwoorden waarop we ons richten en voldoet je content aan deze intentie? Zo niet, dan optimaliseren we de content om ervoor te zorgen dat het een geweldige gebruikerservaring oplevert.

AANBEVELINGEN

Voortdurende website en content aanbevelingen zullen worden gedaan om ervoor te zorgen dat we bovenop je SEO blijven zitten.

RAPPORTEN

Ik verzamel gegevens verzamelen over je website, zoekwoord posities en SEO statistieken. Deze deel ik met je door het verstrekken van rapporten en en up-to-date gegevens.

"Een website zonder SEO is als een raceauto... "

Vertel me hoe ik jou kan helpen

Logo Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers