1. Virtual Assistant Kennisbank
  2. Werkwijze
  3. De strategie van slim virtueel samenwerken

De strategie van slim virtueel samenwerken

VIRTUEEL SAMENWERKEN GAAT NIET MEER WEG, ZO KAN JE HET OOK VOOR JOU LATEN WERKEN! 

Ik las net een super interessant artikel op ForbesStrategies to hire the right person – virtually. Na het lezen van dit artikel dacht ik daar moet ik eens een blog over schrijven! En zo gezegd zo gedaan!

Virtueel samenwerken bestaat echt al jaren, maar door de Corona crisis, is het heel snel een bijna vast en heel belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Dit zal ook niet meer verdwijnen als de Corona crisis weer is vertrokken.

Ondanks dat het nu bijna een soort van gedwongen gebeurt dat iedereen virtueel samenwerkt, wil het niet zeggen dat dit minder goed is dan hoe het voor de crisis was. 

VIRTUEEL WERKEN HEEFT ZELFS HEEL VEEL VOORDELEN! 

Het samenwerken en samenkomen kan veel sneller en meer gestroomlijnd online, dan wanneer je elkaar in het echt moet ontmoeten. Je hebt geen speciale ruimte nodig, mensen hoeven niet te reizen, staan niet in de file en de lijntjes naar elkaar toe worden steeds korter en productiever. 

Ook kan je als de drempel van afstand wegvalt een heel ander team in elkaar zetten.

Nu zou je bijvoorbeeld om een perfect team samen te stellen, iemand kunnen inhuren uit Drenthe, Limburg, Zuid Holland en Zeeland, dit zou door afstand veel lastiger door logistieke en geografische problemen zijn op een traditionele werkplek waar iedereen lijfelijk bij elkaar moet komen. 

Virtueel Samenwerken
Je hebt niet veel nodig om virtueel samen te werken

Naast het besparen op tijd en benzine, is virtueel samenwerken op nog veel manieren besparend en vooral qua geld en dus ook op dat gebied een goede strategie.

Het werken met bijvoorbeeld een virtueel assistant kost dan misschien wel geld, maar het bespaart heel veel tijd! En deze tijd kan weer ingezet worden op waar de jij (de ondernemer) het beste in bent! En dit levert meer geld op dan wanneer je de hele dag zuchtend naar een scherm zit te staren en zit te denken over wat je nu weer op social media moet gaan posten! 

De kleine investering in een virtual assistant die al die dingen doet waar jij dus zo tegenaan zit te hikken, betaalt zich dus eigenlijk meteen uit!

Want geef toe, echt veel energie en enthousiasme krijg je er niet van, dus waarom geef je het niet uit handen! Kan jij je weer focussen op die dingen waar je wel heel blij van wordt!

Neem nu contact met me op en dan overleggen we over een perfecte strategie om virtueel samen te werken waarin ik zal zorgen dat je minder stress en meer succes gaat hebben. 

Ik spreek je snel via telefoon, whatsapp, email of wat je voorkeur dan ook is! ?

Diana van Santen - de Bruijn

Diana van Santen - de Bruijn

Artemis VA

Hoi daar! Ik ben Diana van Santen – de Bruijn, het brein achter Artemis VA – Technisch Virtual Assistant.

Mijn drive? Mensen bijstaan en hen echt gelukkig maken, zowel zakelijk als privé, zodat ze volop van het leven kunnen genieten.

Het proces van enthousiast inspireren en samen creatieve mogelijkheden en oplossingen ontdekken? Dat vind ik geweldig! We groeien samen, ervaren minder stress en boeken meer succes.

Mijn focus? Ondernemers ondersteunen met webdesign en marketing, inclusief SEO en e-mailmarketing. Met mijn toegewijde aanpak weten ondernemers zoals jij dat ze er niet alleen voor staan. Het wordt gemakkelijker om taken los te laten die te veel tijd en energie vergen, zodat jij je kunt concentreren op jouw vakgebied en daar nog succesvoller kunt zijn.

Stress? Dat zal verminderen. Maar ach, dat is toch geen probleem, toch?! 😉

Gerelateerde berichten