1. Virtual Assistant Kennisbank
  2. Werkwijze
  3. De strategie van slim virtueel samenwerken

De strategie van slim virtueel samenwerken

VIRTUEEL SAMENWERKEN GAAT NIET MEER WEG, ZO KAN JE HET OOK VOOR JOU LATEN WERKEN! 

Ik las net een super interessant artikel op ForbesStrategies to hire the right person – virtually. Na het lezen van dit artikel dacht ik daar moet ik eens een blog over schrijven! En zo gezegd zo gedaan!

Virtueel samenwerken bestaat echt al jaren, maar door de Corona crisis, is het heel snel een bijna vast en heel belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Dit zal ook niet meer verdwijnen als de Corona crisis weer is vertrokken.

Ondanks dat het nu bijna een soort van gedwongen gebeurt dat iedereen virtueel samenwerkt, wil het niet zeggen dat dit minder goed is dan hoe het voor de crisis was. 

VIRTUEEL WERKEN HEEFT ZELFS HEEL VEEL VOORDELEN! 

Het samenwerken en samenkomen kan veel sneller en meer gestroomlijnd online, dan wanneer je elkaar in het echt moet ontmoeten. Je hebt geen speciale ruimte nodig, mensen hoeven niet te reizen, staan niet in de file en de lijntjes naar elkaar toe worden steeds korter en productiever. 

Ook kan je als de drempel van afstand wegvalt een heel ander team in elkaar zetten.

Nu zou je bijvoorbeeld om een perfect team samen te stellen, iemand kunnen inhuren uit Drenthe, Limburg, Zuid Holland en Zeeland, dit zou door afstand veel lastiger door logistieke en geografische problemen zijn op een traditionele werkplek waar iedereen lijfelijk bij elkaar moet komen. 

Virtueel Samenwerken
Je hebt niet veel nodig om virtueel samen te werken

Naast het besparen op tijd en benzine, is virtueel samenwerken op nog veel manieren besparend en vooral qua geld en dus ook op dat gebied een goede strategie.

Het werken met bijvoorbeeld een virtueel assistant kost dan misschien wel geld, maar het bespaart heel veel tijd! En deze tijd kan weer ingezet worden op waar de jij (de ondernemer) het beste in bent! En dit levert meer geld op dan wanneer je de hele dag zuchtend naar een scherm zit te staren en zit te denken over wat je nu weer op social media moet gaan posten! 

De kleine investering in een virtual assistant die al die dingen doet waar jij dus zo tegenaan zit te hikken, betaalt zich dus eigenlijk meteen uit!

Want geef toe, echt veel energie en enthousiasme krijg je er niet van, dus waarom geef je het niet uit handen! Kan jij je weer focussen op die dingen waar je wel heel blij van wordt!

Neem nu contact met me op en dan overleggen we over een perfecte strategie om virtueel samen te werken waarin ik zal zorgen dat je minder stress en meer succes gaat hebben. 

Ik spreek je snel via telefoon, whatsapp, email of wat je voorkeur dan ook is! ?

Diana van Santen - de Bruijn

Diana van Santen - de Bruijn

Artemis VA

Mijn naam is Diana van Santen – de Bruijn en ik ben het gezicht achter Artemis VA – Technisch Virtual Assistant..
Ik hou ervan om mensen te helpen, ze blij en gelukkig te maken zodat ze nog meer kunnen genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, zakelijk en privé.

Enthousiast, inspireren en tot creatieve mogelijkheden en oplossingen te komen vind ik een fantastisch proces.
Samen groeien, meer genieten, minder stress en meer succes.

Dit is ook waarom ik ervoor gekozen heb om ondernemers te helpen met webdesign, marketing (SEO en e-mailmarketing) en teksten.

Mijn enthousiaste en betrokken manier van werken zorgt ervoor dat ondernemers, zoals jij, echt het gevoel en vertrouwen hebben er niet helemaal alleen voor te staan.
Hierdoor wordt het loslaten van werkzaamheden, die te veel tijd en energie kosten, makkelijker en focussen op taken in je eigen vakgebied succesvoller.

Je krijgt meer tijd voor je eigen vakgebied en privéleven. Ook genereert mijn hulp meer inkomen en grotere conversie en geeft het je als ondernemer een andere kijk op je bedrijf (geen tunnelvisie).

Met mijn frisse, enthousiaste en creatieve input krijg jij nog meer inspiratie.
Eén ding zal minder worden…. stress, maar dat is geen probleem toch?!! 😉

Recente berichten

Gerelateerde berichten

Reacties