Categorieรซn: PersoonlijkVirtual Assistant

Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ก๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—š๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—จ๐—ฝ ๐——๐—ฎ๐˜† (๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ข๐—ฝ ๐——๐—ฎ๐—ด). Deze dag heeft alles te maken met het cultiveren van een vastberaden denkwijze, die…

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ก๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—š๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—จ๐—ฝ ๐——๐—ฎ๐˜† (๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ข๐—ฝ ๐——๐—ฎ๐—ด). Deze dag heeft alles te maken met het cultiveren van een vastberaden denkwijze, die ons helpt om alle moeilijke uitdagingen te overwinnen die het leven op ons pad brengt.

Het gaat over het motiveren en inspireren van onszelf en anderen, maar ook over het herinneren van mensen die die nooit hebben opgegeven. Deze dag is perfect om mensen toe te juichen voor het bereiken van hun doelen, maar ook om diegenen te steunen die nog steeds proberen hun doelen te bereiken en er nog niet helemaal zijn.

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป

Hoewel deze dag draait om nooit opgeven, weet iedereen dat dit veel gemakkelijker gezegd dan gedaan is! Daarom hieronder wat tips om de kunst van het niet opgeven onder de knie te krijgen.

๐—•๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป โ€“ je hoeft niet altijd op volle kracht vooruit te gaan. Soms is pauzeren en een stap terug doen precies wat je nodig hebt. Het geeft je een geheel nieuw perspectief op dingen. Het stelt je in staat de wijsheid en kracht te vinden die je nodig hebt voor de volgende stappen. Rusten is een wapen dat veel mensen niet gebruiken!

๐— ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ โ€“ Motivatie verliezen is iets waar we ons allemaal mee kunnen identificeren! Daarom moet je manieren zoeken om jezelf te motiveren. Zoek uit wat voor jou werkt. Dit kan bijvoorbeeld het kijken, luisteren of lezen van motiverend materiaal zijn.

๐—ข๐—บ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป โ€“ Jim Rohn zei ooit dat wij het gemiddelde zijn van de vijf individuen met wie we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Als je je tijd doorbrengt met vijf mensen die het altijd opgeven, dan kun je de rekensom zelf wel maken! Jezelf omringen met veerkrachtige mensen kan een groot verschil maken.

๐—ž๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—บ ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป โ€“ Het loont om positief te zijn in deze cynische wereld waarin we vandaag leven! Dit betekent niet dat je moet proberen de hele tijd blindelings gelukkig te zijn. Wat het echter wel betekent, is dat je moet proberen je te concentreren op de goede dingen om je heen.

๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ โ€“ Een van de belangrijkste redenen waarom mensen stoppen, is omdat ze niet eerlijk zijn geweest tegen zichzelf. Wees eerlijk over hoe je je voelt, wat je wilt en wie je bent. Als je de baan waarin je nu zit bijvoorbeeld niet echt leuk vindt en je doet alsof omdat het is wat iedereen van je verwacht, dan zul je eerder het gevoel hebben dat je het wilt opgeven.

Wat je ook doetโ€ฆ geef nooit op!

Lees meer over mij en over hoe ik nooit opgeef op de over mij pagina!

Delen
Gepubliceerd door
Diana

recente berichten

Het Impostor Syndroom: Voel jij je ook een oplichter?

Het Impostor Syndroom: Voel jij je ook een oplichter?

Veel ondernemers delen een geheim: ze voelen zich een bedrieger, dit heet het impostor syndroom.… Lees verder

21 uur geleden
15 Super social media marketing tips voor ondernemers

15 Super social media marketing tips voor ondernemers

Ben jij als ondernemer met je bedrijf nog niet actief op social media. Het is… Lees verder

5 dagen geleden
Dilemma: “To be social or not to be social?”

Dilemma: “To be social or not to be social?”

Iedereen heeft het de afgelopen tijd over de nieuwe Netflix documentaire โ€œThe Social Dilemmaโ€ en… Lees verder

1 maand geleden
10 super social media tips voor een boost van je bedrijf!

10 super social media tips voor een boost van je bedrijf!

Social media inzetten als bedrijf: voor veel bedrijven super belangrijk, omdat je met social media… Lees verder

1 maand geleden
Plan, en word super productief!

Plan, en word super productief!

Eenvoudige manieren om elke week van je leven het meest productief te maken Een doel… Lees verder

2 maanden geleden
Virtueel Assistent of Persoonlijk Assistent?

Virtueel Assistent of Persoonlijk Assistent?

Persoonlijk Assistent VS Virtueel Assistent: Wat is de beste keus? Veel ondernemers zijn tegenwoordig drukker… Lees verder

2 maanden geleden
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL