gratis SEO Checklist:

Seo Checklist -Artemis-Va-Technisch-Virtual-Assistant

Waarom een SEO Checklist?

Zoals je op mijn website en in mijn blog “SEO wat is het en wat kan je ermee doen”,  hebt kunnen lezen is SEO super belangrijk voor de vindbaarheid van je website!

Mocht je het nog niet weten, dan even in het kort:

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dus het optimaliseren van je website voor zoekmachines. In Nederland wordt het dan ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie genoemd.

De definitie van SEO is:

SEO is het proces van het optimaliseren van een website met als doel om de website hoger te laten ranken in zoekmachines.

SEO stelt je dus in staat om méér bezoekers naar je website te trekken. En het mooiste is: het is helemaal gratis 🙂 .

Met de SEO checklist die ik voor je gemaakt heb, kan je ervoor zorgen dat je in ieder geval de basis instellingen goed hebt staan en op die manier sneller gevonden zal worden door Google.

Vraag hem nu aan!

Artemis Va Profielfoto Diana Van Santen

Over Artemis VA

Mijn naam is Diana van Santen – de Bruijn

Ik help drukke ondernemers, zoals jij, met hun online marketing (SEO en e-mailmarketing), website, tekst en social media behoeftes, zodat jij meer vrijheid, inspiratie en energie hebt om je te storten op het uitbouwen van je bedrijf, geld te genereren en een relaxter privé leven hebt!

Samenwerken met mijn opdrachtgevers en op die manier hun doel bereiken vind ik geweldig!
Mijn ideale opdrachtgevers zijn passievolle, enthousiaste, creatieve, innovatieve aanpakkers die houden van hard werken, ze hebben niet altijd alles mee gehad, maar dat houdt ze niet tegen. Ze komen nu wat handen, tijd en inspiratie te kort om echt weer stappen te gaan maken.

 

Deze mensen gingen je voor

Efficiënt en creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Diana denk.

Voor Topvloeren schakel ik Diana regelmatig in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze communicatiemiddelen.

Zelfs als de insteek van een tekst nog niet helder is, weet zij precies de kern van onze boodschap te raken. Ook heeft ze goede tips voor meer zichtbaarheid via social media.

Patrique Janssen

Directeur, Topvloeren

Diana heeft mij als startende ondernemer al in 2015 geholpen met het realiseren van mijn website. De juiste lay-out, teksten en zichtbaar worden. Daarin heeft Diana mij allemaal perfect geadviseerd. Dat had mij alleen nooit gelukt. Ik ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Dat Diana nu haar eigen onderneming is gestart vind ik een hele goede zet van haar. Dat had ze veel eerder moeten doen.

Emie Kamerling

Eigenaar, Nagelsalon Emie

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Diana is al een paar jaar actief voor de VCW op het gebied van communicatie.

Ze schrijft erg leuke en inspirerende “promotie-teksten” voor o.a. (digitale) kranten en heeft onze Facebookpagina weer een compleet nieuw leven ingeblazen.

Naast haar eigen enthousiaste teksten weet ze ook altijd overal en nergens berichten vandaan te halen waar ik erg blij van word! Kortom een expert!

Jolande de la Rambelje

Coördinator, Vrijwillgerscentrale Wassenaar

Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers