Logo Together Apart

Together Apart

Petra Keller is scheidingsspecialist en mediator en het gezicht achter haar bedrijf Together Apart.

Dit werk doet ze vol passie en energie, en het geeft ontzettend veel voldoening om mensen in een nare tijd bij te staan.

Waar ze minder vrolijk van wordt is het schrijven van haar teksten en de technische aspecten van het runnen van haar bedrijf, zoals zoekmachine optimalisatie. Dit doe ik dus… win win!

3D Orbit, Opdrachtgever. Artemis Va. Technische Virtual Assistant

eSPé Projecten

Sabine Ploegmakers haar kracht en passie liggen bij het MKB en dan vooral in het verbeteren van de processen van een organisatie.

Waar ze door al haar drukke werkzaamheden minder tijd voor heeft is de zichtbaarheid van haar bedrijf. En daar help ik haar dus mee.

Twee keer per week post ik updates op haar social media en in de toekomst gaan we ook aan andere projecten werken. Stay tuned! 😉

3D Orbit, Opdrachtgever. Artemis Va. Technische Virtual Assistant

3D Orbit

Vincent van 3D Orbit is zo druk met het maken van geweldige 3d prints, dat hij geen tijd heeft om zich bezig te houden met social media. En aangezien dit toch heel belangrijk is voor de zichtbaarheid van een bedrijf nam hij (heel slim! 😉 ) contact met me op!

Ik ga plan en beheer de social media voor 3D Orbit, zodat Vincent zich weer volledig kan toeleggen op het ontwikkelen van geweldige 3D producten. Het is echt super gaaf om een inkijk te kunnen geven in deze fascinerende en innoverende wereld!

LinkedIn en Instagram here they come!

Travel Around With Me Opdracht Artemis Va - Technisch Virtual Assistant - Seo En Marketing
Wellness Spots - Opdracht Artemis Va - Technisch Virtual Assistant - Seo En Marketing

Bureau Bokslag - Wellness Spots - Travel around with me

Ik ben zo blij met de nieuwe samenwerking met de veelzijdige Henriette Bokslag.

Deze ondernemer is een creatieve en reislustige duizendpoot die houdt van de mooie dingen van het leven en deze graag deelt met anderen. Dit doet ze met haar websites Travel Around With Me en Wellness Spots.

Omdat ze zo ontzettend druk is werd het teveel om zich ook nog eens te focussen op e-mail marketing, social media (beheren), marketing vertalen statistieken naar concrete doelen > opdrachten > etc. etc.
research enz. en dat ga ik dus met opgestroopte mouwen van haar overnemen.

Jouw Technische Coach

Jouw Technische coach

Weer een geweldige opdracht!

Ik help Gea Simons en haar team van bureau JTC met het bouwen en onderhouden van webpagina’s en allerlei andere dingen die een technisch VA doet zoals SEO optimalisatie en e-mail marketing (Active Campaign).

Het is echt zo super leuk en inspirerend om met deze groep talentvolle vrouwen samen te werken.

Migrantic Wassenaar Opdrachtgever Artemis Virtual Assistant

migrantic

Migrantic is het bedrijf van de Wassenaarse ondernemer Leon van Baal en zijn zakelijk partner Hélène Jonker

Migrantic is een onafhankelijk advocatenkantoor werkzaam in een nichemarkt met gespecialiseerde advocaten, toegespitst complexe grensoverschrijdende immigratie- en belastingzaken.

Migrantic zocht contact met me omdat ze hulp nodig hadden met SEO optimalisatie.
Normaal al heel belangrijk, maar voor Migrantic nu met de Brexit zeker belangrijk!

Door het optimaliseren van de zoekmachineresultaten voor Migrantic, zullen ze straks nog beter en sneller gevonden worden.

One Happy Card Opdrachtgever Artemis Va

One Happy card

One Happy Card is het bedrijf van Sabine Zijlstra op Aruba. Sabine bezorgt daar kaarten en cadeaus bij mensen die op het eiland wonen.

Wat ik voor Sabine doe is het implementeren van technische dingen op haar website zoals Google Analytics, zodat ze kan zien wie en wanneer haar website bezoekt. Ook help ik haar met email marketing, nieuwsbrieven en allerlei andere dingen die een ondernemer tegenkomt.

Het Tekstveld / Opdrachtgever / Seo / Website Optimaliseren / Artemis Va / Virtual Assistant /

Het Tekstveld

Maike Oosterveld van Het Tekstveld help ik met het optimaliseren van haar website op het gebied van SEO.

Maike schrijft zelf SEO teksten, maar heeft geen tijd om, naast de teksten, de rest van haar haar website te optimaliseren. En daar help ik haar met alle enthousiasme mee. Wat ik onder andere doe is de afbeeldingen optimaliseren qua naam en formaat, maar ook de meta en title tags en omschrijvingen pas ik aan.

Steviala Opdrachtgever Artemis Virtual Assistant

Steviala

Melissa Dumon van Steviala help ik met het schrijven van blogs, nieuwsbrieven en andere SEO teksten voor haar website. Dit zodat ze sneller en makkelijker gevonden kan worden via Google zoekopdrachten en een nog hogere conversie zal krijgen dan ze nu al heeft.

Een ontzettend mooie en interessante opdracht voor een prachtig bedrijf!

Studio A&Amp;A Alice Hooft

Alice Hooft Studio A&A

Voor Alice Hooft, de presentatrice van Studio A&A maak ik een mooie nieuwe website die veel beter past bij de look and feel die ze wil uitstralen. Ook worden de teksten en afbeeldingen SEO proof en wordt alles een mooi geheel. De pagina’s krijgen een duidelijker en overzichtelijker menu zodat mensen sneller kunnen vinden wat ze zoeken op haar website.
Dit omdat Alice naast presentatrice ook mede-oprichter is van een ondernemersclub en mediatrainingen geeft. Ook brainstorm ik regelmatig met Alice over social media en de algemene bedrijfsvoering van onze bedrijven.

Portfolio Jennifer

Jennifer Kite - Powell

Jennifer Kite Powell is naast een grote en bekende naam in de wereld van technologie, PR en marketing en  schrijver voor Forbes, ook een schrijfster van gedichten en korte verhalen.

Jennifer had iemand nodig om lijsten te maken van haar klantenbestand, updates te versturen en content te schrijven en maken voor social media.

Ook doe ik voor Jennifer veel research en onderhoud van haar website.

De Dyslexie Academy

Dyslexie Academy

Voor Carolien Poels van de Dyslexie Academy maak ik verschillende teksten van persberichten tot e-mails en marketing funnels in Active Campaign, om nieuwe “klanten” aan te trekken. Dit zodat Carolien zich vooral kan richten op haar leerlingen en het maken van nieuw lesmateriaal. 

De Kapiteinshut

De Kapiteinshut

Voor Henk en Gabriëlle heb ik de website en het logo gemaakt voor hun geweldige Bed & Breakfast

“De Kapiteinshut”. 

De Kapiteinshut is een Bed & Breakfast in de stijl van grootmoederstijd, maar dat houdt niet in dat het afzien is, want naast prachtige oude details zoals borstbeelden, is het appartement ook van luxe voorzien zoals een tweepersoons bad en een sauna.

De website moest dus fris, duidelijk en toch ook een beetje nostalgie uitstralen. 

 

Portfolio Artemis Va

Ingrid van Wakeren

Ingrid is een freelance hair & make-up artiest, die heel graag een website wilde waar vooral alle foto’s en video’s op staan waar ze aan meegewerkt heeft. Dus haast geen tekst, maar vooral plaatjes, één grote portfolio dus! 

Behaalde certificaten

Certificaat Va School Artemis Virtual Assistant

Va school

Hier begon mijn grote avontuur mee, de opleiding van VA School van Hanneke Wessel.

In deze opleiding leer je een succesvol bedrijf als Virtual Assistant op te bouwen en… so far so good!!

Ik ben Hanneke eeuwig dankbaar voor de kans die ze me gegeven heeft.

Marketing Artemis Va

Va school

Tijdens de opleiding van VA School heb ik de meer technische kant van het VA-schap gekozen en me gericht op marketing en SEO.

En dit 100% succesvol afgerond!

Google Analytics Training Artemis Va Marketing Seo

Google Analytics

Zonder kennis van Google kom je in deze specialisatie van het vak niet heel veel verder, dus heb ik bij Google een training gevolgd over Google Analytics. Hier leer je o.a. hoe je alle gegevens interpreteert die Google ziet aan de hand van je websitebezoekers en hoe je hun ervaring nog beter kan maken.

Cursus Seo Marketing Artemis Va

SEO training

Ik kwam er al snel achter dat ik SEO super interessant vond en ben meteen na het afronden van VA School doorgegaan met me specialiseren in SEO. De eerste twee trainingen die ik succesvol volgde waren van Michiel Brand van Tekstmeester.

Meester In Seo Imu Artemis Va Training Certificaat

Meester in SEO

De laatste en meest uitgebreide SEO training die ik heb gevolgd is “Meester in SEO” van de Internet Marketing Unie.

Hier leer je nog meer in detail hoe je van je website een bezoekersmagneet maakt. En dat kan ik nu dus ook voor jou!

Copy School

Copy School

Naast SEO cursussen ben ik ook druk bezig met een opleiding bij de Copy School van Jantien van Driel.

Hier leer je schrijven voor je ideale klant. Vanuit je hart en op een slimme manier. Geknipt voor zelfstandige ondernemers en professionals, en dat ben ik natuurlijk! 😉

Met deze training haal je alles uit je teksten. Meer fun. Meer gemak. Meer tijd. Meer omzet, en daar kan ik jou dan ook weer blij mee maken!

Portfolio Design

Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers

Logo Artemis VA

De Kapiteinshut

Logo Bed & Breakfast De Kapiteinshut

Portfolio Etiket Taart Vc Wassenaar

Taart etiket Vrijwilligerscentrale wassenaar

Portfolio Artemis Va

Deur poster VrijwilligersCentrale Wassenaar

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Het is super fijn en ontspannen om met Diana samen te werken. Niet alleen vanwege haar positief karakter maar ook omdat Diana de kwaliteit bezit om door middel van research en creativiteit een perfecte weergave te kunnen geven van de inhoud van mijn werk/bedrijf op social media. Ze neemt hierdoor veel werk uit handen. Ik zie het als een van de beste investeringen van mijn bedrijf gezien het met regelmaat bijhouden van social media mij veel tijd kostte. Ik kan er blind op vertrouwen dat Diana opvolging geeft aan hetgeen er moet gebeuren op social media wat mij de benodigde ruimte, rust en overzicht geeft.

Vincent Koning

Eigenaar, 3D Orbit

Vertel me hoe ik jou kan helpen

Logo Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers