Steviala opdrachtgever Artemis Virtual Assistant

Steviala

Melissa Dumon van Steviala help ik met het schrijven van blogs, nieuwsbrieven en andere SEO teksten voor haar website. Dit zodat ze sneller en makkelijker gevonden kan worden via Google zoekopdrachten en een nog hogere conversie zal krijgen dan ze nu al heeft.

Een ontzettend mooie en interessante opdracht voor een prachtig bedrijf!

Studio A&A Alice Hooft

Alice Hooft Studio A&A

Voor Alice Hooft, de presentatrice van Studio A&A maak ik een mooie nieuwe website die veel beter past bij de look and feel die ze wil uitstralen. Ook worden de teksten en afbeeldingen SEO proof en wordt alles een mooi geheel. De pagina’s krijgen een duidelijker en overzichtelijker menu zodat mensen sneller kunnen vinden wat ze zoeken op haar website.
Dit omdat Alice naast presentatrice ook mede-oprichter is van een ondernemersclub en mediatrainingen geeft. Ook brainstorm ik regelmatig met Alice over social media en de algemene bedrijfsvoering van onze bedrijven.

Stoer en Vloer parket Wassenaar

Stoer & Vloer

Voor Harrie van Mierlo van Stoer & Vloer ga ik de website een make-over geven, nieuwe producten toevoegen met goede SEO teksten en tegelijkertijd de website responsive maken zodat je op elk toestel een goede surfervaring hebt. Ook ga ik voor Stoer & Vloer de social media doen om zo nog meer klanten bewust te maken van deze prachtige winkel. Een super leuke opdracht waar ik mega veel zin in heb.

portfolio Jennifer

Jennifer Kite - Powell

Jennifer Kite Powell is naast een grote en bekende naam in de wereld van technologie, PR en marketing en  schrijver voor Forbes, ook een schrijfster van gedichten en korte verhalen.

Jennifer had iemand nodig om lijsten te maken van haar klantenbestand, updates te versturen en content te schrijven en maken voor social media.

Ook doe ik voor Jennifer veel research en onderhoud van haar website.

De Dyslexie Academy

Dyslexie Academy

Voor Carolien Poels van de Dyslexie Academy maak ik verschillende teksten van persberichten tot e-mails en marketing funnels in Active Campaign, om nieuwe “klanten” aan te trekken. Dit zodat Carolien zich vooral kan richten op haar leerlingen en het maken van nieuw lesmateriaal. 

De Kapiteinshut

De Kapiteinshut

Voor Henk en Gabriëlle heb ik de website en het logo gemaakt voor hun geweldige Bed & Breakfast

“De Kapiteinshut”. 

De Kapiteinshut is een Bed & Breakfast in de stijl van grootmoederstijd, maar dat houdt niet in dat het afzien is, want naast prachtige oude details zoals borstbeelden, is het appartement ook van luxe voorzien zoals een tweepersoons bad en een sauna.

De website moest dus fris, duidelijk en toch ook een beetje nostalgie uitstralen. 

 

IvW logo def cmyk web

Ingrid van Wakeren

Ingrid is een freelance hair & make-up artiest, die heel graag een website wilde waar vooral alle foto’s en video’s op staan waar ze aan meegewerkt heeft. Dus haast geen tekst, maar vooral plaatjes, één grote portfolio dus! 

The Fray

The Fray

Voor Claudio Fray, die online personal trainer voor vrouwen is, ben ik vooral bezig met de online marketing kant van zijn bedrijf. Hoe krijg je het voor elkaar dat zoveel mogelijk mensen zich inschrijven voor zijn online diensten en projecten. Voor dit project richt ik me vooral op de automatiseringen en inhoud van de e-mails in Active Campaign (Mailblue). 

Portfolio Design

Artemis Virtual Assistant logo

Logo Artemis VA

De Kapiteinshut

Logo Bed & Breakfast De Kapiteinshut

Portfolio etiket taart Vc Wassenaar

Taart etiket Vrijwilligerscentrale wassenaar

VCW Deuren

Deur poster VrijwilligersCentrale Wassenaar

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Laten wij ook gaan samenwerken!
STUUR ME EEN BERICHT

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL