Behaalde certificaten

Certificaat Va School Artemis Virtual Assistant

Va school

Hier begon mijn grote avontuur mee, de opleiding van VA School van Hanneke Wessel.

In deze opleiding leer je een succesvol bedrijf als Virtual Assistant op te bouwen en… so far so good!!

Ik ben Hanneke eeuwig dankbaar voor de kans die ze me gegeven heeft.

Marketing Artemis Va

Va school specialist

Tijdens de opleiding van VA School heb ik de meer technische kant van het VA-schap gekozen en me gericht op marketing en SEO.

En dit 100% succesvol afgerond!

Html Certificaat Artemis Va

Wildlearner HTML

Ik heb mijn HTML-training succesvol afgerond en kan nu professionele en aantrekkelijke websites bouwen. Het was hard werken, maar ik ben trots op mijn prestatie en klaar om mijn nieuwe vaardigheden toe te passen in mijn carrière als webontwikkelaar!

Cursus Seo Marketing Artemis Va

SEO training

Ik kwam er al snel achter dat ik SEO super interessant vond en ben meteen na het afronden van VA School doorgegaan met me specialiseren in SEO. De eerste twee trainingen die ik succesvol volgde waren van Michiel Brand van Tekstmeester.

Meester In Seo Imu Artemis Va Training Certificaat

Meester in SEO

De laatste en meest uitgebreide SEO training die ik heb gevolgd is “Meester in SEO” van de Internet Marketing Unie.

Hier leer je nog meer in detail hoe je van je website een bezoekersmagneet maakt. En dat kan ik nu dus ook voor jou!

Css Certificaat - Artemis Va

Wildlearner CSS

Supertof! Ik heb mijn CSS-certificaat bij Wildlearner behaald en kan nu geweldige websites maken met CSS. Het was hard werken, maar ik ben zo trots op deze prestatie en kan niet wachten om mijn nieuwe vaardigheden te gebruiken in mijn werk als webontwikkelaar. Op naar nog meer gave projecten!

Google Analytics Training Artemis Va Marketing Seo

Google Analytics

Zonder kennis van Google kom je in deze specialisatie van het vak niet heel veel verder, dus heb ik bij Google een training gevolgd over Google Analytics. Hier leer je o.a. hoe je alle gegevens interpreteert die Google ziet aan de hand van je websitebezoekers en hoe je hun ervaring nog beter kan maken.

Copy School

Copy School

Naast SEO cursussen ben ik ook druk bezig met een opleiding bij de Copy School van Jantien van Driel.

Hier leer je schrijven voor je ideale klant. Vanuit je hart en op een slimme manier. Geknipt voor zelfstandige ondernemers en professionals, en dat ben ik natuurlijk! 😉

Met deze training haal je alles uit je teksten. Meer fun. Meer gemak. Meer tijd. Meer omzet, en daar kan ik jou dan ook weer blij mee maken!

Portfolio Design

Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers

Logo Artemis VA

De Kapiteinshut

Logo Bed & Breakfast De Kapiteinshut

Portfolio Etiket Taart Vc Wassenaar

Taart etiket Vrijwilligerscentrale wassenaar

Design Portfolio Artemis Va Sgw-Voor-Inclusie-Logo

Logo Stichting Gehandicapten Wassenaar

Portfolio Artemis Va

Deur poster VrijwilligersCentrale Wassenaar

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Het is super fijn en ontspannen om met Diana samen te werken. Niet alleen vanwege haar positief karakter maar ook omdat Diana de kwaliteit bezit om door middel van research en creativiteit een perfecte weergave te kunnen geven van de inhoud van mijn werk/bedrijf op social media. Ze neemt hierdoor veel werk uit handen. Ik zie het als een van de beste investeringen van mijn bedrijf gezien het met regelmaat bijhouden van social media mij veel tijd kostte. Ik kan er blind op vertrouwen dat Diana opvolging geeft aan hetgeen er moet gebeuren op social media wat mij de benodigde ruimte, rust en overzicht geeft.

Vincent Koning

Eigenaar, 3D Orbit

Vertel me hoe ik jou kan helpen

Logo Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers