Wie zit er achter Artemis VA?

Als we gaan samenwerken en jij jouw onderneming toch een klein stukje aan mij toevertrouwt is het ook wel fijn om te weten welk gezicht en karakter er achter de naam Artemis VA zit!

 

Hey hoi! Ik ben Diana van Santen – de Bruijn, de drijvende kracht achter Artemis VA.

Social media, websites, gadgets, techniek, het heeft altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me gehad. Zolang internet bestaat ben ik beste vrienden geworden met Google daar heb ik ontzettend veel dingen van geleerd!
Ik ben dan ook altijd de “go to person” in mijn omgeving als het gaat om vragen over laptops, telefoons, gadgets, maar ook als het gaat om ideeën en strategieën.
Mijn nieuwsgierigheid om dingen te snappen, weten en ontdekken heeft me al op heel veel plekken en in heel veel geweldige en unieke situaties gebracht!

Zo ben ik ooit uit nieuwsgierigheid een startende ondernemer gaan helpen met het testen van zijn web platform en een half jaar later was ik de Marketing en PR consultant van zijn Amerikaanse begeleider Jennifer Kite – Powell, de oprichtster van het eerste PR en Marketing bureau Ink Communications!
Werk is ook altijd naar mij toegekomen in plaats dat ik er zelf actief achteraan moest.

Mensen raken getriggerd en geïnspireerd door mijn enthousiasme en ideeën en willen daar dolgraag mee samenwerken en gebruik van maken!
Dat is ook wat ik jou kan bieden, meer tijd om je focussen op je eigen onderneming en je passie weer terug te vinden of aan te wakkeren, zodat je weer net zo enthousiast wordt als toen je net begon!
Ik neem alle taken die jij als rompslomp of tijdrovend ziet over en jij gaat weer doen waar jij het beste in bent! Win win situatie toch?!

Die passie en enthousiasme van net voor jezelf beginnen ken ik maar al te goed!
Ik ben dit bedrijf ook nog maar net begonnen en kan aan niets anders meer denken! Zoveel ideeën en dingen waar ik allemaal nog wat mee wil en bereiken!

De weg naar Artemis VA, is geen makkelijke geweest, maar ik ben wel ontzettend dankbaar voor alles wat ik geleerd heb onderweg.
Het begon 15 mei 2006, toen had ik een afspraak bij de neuroloog, na jaren van klachten was daar dan eindelijk een diagnose… MS.
Ja de wereld stortte inderdaad aan alle kanten in, ik was begin 30 en dan krijg je te horen dat je een ongeneeslijke ziekte hebt en dat de kans groot is dat je elk jaar wat meer zal aftakelen. Heavy shit!
Na die mega klap kwam mijn vechtlust gelukkig al vrij snel weer terug, ik was neergeslagen, misschien zelfs even knock-out geweest, maar één ding was zeker! Blijven liggen was geen optie!!

Ik besloot te gaan vechten tegen dit MonSter zoals ik de MS heb genoemd, net als al die actiehelden uit de film zou ik mijn MonSter ook wel eens een kopje kleiner gaan maken en het zo lastig mogelijk maken om zijn missie tot uitvoering te brengen.

En tot op de dag van vandaag is die missie erg succesvol moet ik zeggen!

 

Ondanks dat mijn leven 360 graden omgeslagen is, heeft het MonSter me ook zo veel goede dingen gegeven… Raar he… Maar dankzij de strijd tegen mijn eigen lichaam (het ultieme verraad!), ben ik ook heel dankbaar geworden voor de dingen die ik voor de MS altijd voor lief had genomen.

Moet je nu bang zijn om met iemand die een ongeneeslijke ziekte heeft aan het werk te gaan?

Ik zou er alleen maar onwijs dankbaar voor zijn als ik jou was!
Mijn levenslust, levenskracht, enthousiasme, ideeën, optimisme, creativiteit en vechtersmentaliteit zijn alleen maar groter geworden! Dus meer voor jou om gebruik van te maken!

Dingen die mij ontzettend blij maken zijn,

 • muziek (zonder muziek geen leven),
 • lachen,
 • vrienden,
 • familie,
 • blije mensen,
 • passievolle mensen,
 • krachtige mensen,
 • avonturen,
 • mooie reizen (Australië en Nieuw Zeeland),
 • fikkie stoken,
 • warme zomerdagen, met daaropvolgend zwoele zomeravonden,
 • “met zonder jas” naar buiten kunnen,
 • Wonder Woman,
 • All Star schoenen (die hoge!!),
 • schilderen,
 • fotografie,
 • energie en enthousiasme,
 • superhelden films
 • en Pippi Langkous!!

Ik leef elke dag volgens haar motto…. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!

Dingen die mij minder blij en enthousiast maken zijn:

 • Opgevers,
 • drama,
 • geklaag,
 • oneerlijkheid,
 • clowns
 • en vooral onrechtvaardigheid,

maar goed wie wordt daar wel blij van!! 😉

Zoals je ziet laat ik me nergens door stoppen!

Het enige wat jij van mijn gezondheidssituatie zou kunnen merken is dat je ziet dat ik me op een scootmobiel verplaats en een assortiment mega coole wandelstokken heb!!

Laat jij je daardoor stoppen of maak je nu nog liever gebruik van mijn aanbod?

Laten we bellen, mailen, elkaar ontmoeten, dan kan je die kracht en levenslust live meemaken en kunnen we bespreken wat ik voor je kan doen, zodat jij ook weer vol passie kan gaan ondernemen!

Referenties

The fashion designer, Carolyn Herrara once said that attention to detail is of utmost importance when you want to look good. And this is what you get when you work with Diana. As an entrepreneur and CEO at the first virtual PR agency, I relied on her to help keep all my spinning plates in the air which allowed me to focus on the growth of the company.

Jennifer’s company Slice

Jennifer Kite - Powell

Entrepreneur | Author | Raconteur, Jennifer Kite Powell

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Diana heeft het vermogen om technisch ingewikkelde zaken op een voor mij simpele manier uit te leggen. Ze neemt je stap voor stap mee in het proces zodat de technische vernieuwingen doorgevoerd worden en dat ze ook voor mij duidelijk zijn en ik er mee kan werken.

Arjan de Jong

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Centrum Stadhoudersplein

Diana is enthousiast, denkt mee en is erg fijn om mee samen te werken. De website van Midia Outdoor was snel opgeleverd en we zijn er zeer tevreden mee.

Michel & Dimitri

Midia Outdoor

Diana is buitengewoon creatief en onvermoeibaar!
Altijd nieuwsgierig en voor veel te porren.
Ze denkt onafhankelijk kritisch en is aangenaam gezelschap door haar
opgeruimde karakter.

Kees Plaisier

Oud coördinator Brandweermuseum, Priatnov

Efficiënt en creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Diana denk.

Voor Topvloeren schakel ik Diana regelmatig in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze communicatiemiddelen.

Zelfs als de insteek van een tekst nog niet helder is, weet zij precies de kern van onze boodschap te raken. Ook heeft ze goede tips voor meer zichtbaarheid via social media.

Patrique Janssen

Directeur, Topvloeren

Diana is ontzettend creatief en heeft altijd goede ideeën om een probleem op te lossen.

Herman de Bruijn

voormalig secretaris, Stichting Gehandicapten Wassenaar

Diana is al een paar jaar actief voor de VCW op het gebied van communicatie.

Ze schrijft erg leuke en inspirerende “promotie-teksten” voor o.a. (digitale) kranten en heeft onze Facebookpagina weer een compleet nieuw leven ingeblazen.

Naast haar eigen enthousiaste teksten weet ze ook altijd overal en nergens berichten vandaan te halen waar ik erg blij van word! Kortom een expert!

Jolande de la Rambelje

Coördinator, Vrijwillgerscentrale Wassenaar

Diana heeft mij als startende ondernemer al in 2015 geholpen met het realiseren van mijn website.
De juiste lay-out, teksten en zichtbaar worden. Daarin heeft Diana mij allemaal perfect geadviseerd.
Dat had mij alleen nooit gelukt. Ik ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Dat Diana nu haar
eigen onderneming is gestart vind ik een hele goede zet van haar. Dat had ze veel eerder moeten
doen.

Emie Kamerling

Eigenaar, Nagelsalon Emie

Ik heb Diana jarenlang als collega ambtenaar meegemaakt en altijd prettig met haar samen gewerkt. Te prijzen was haar innoverend vermogen bij complexe cases en ook haar opmerkzaamheid bij het vinden van doelgerichte oplossingen buiten de gebaande paden.

Harm Esselink

Oud collega, LB

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL