Wie zit er achter Artemis VA?

Als we gaan samenwerken en jij jouw onderneming toch een klein stukje aan mij toevertrouwt is het ook wel fijn om te weten welk gezicht en karakter er achter de naam Artemis VA zit!
Over Mij Artemis Va

 

Hey hoi! *zwaait enthousiast*

Ik ben Diana van Santen – de Bruijn, de drijvende kracht achter Artemis VA.

Social media, websites, gadgets, techniek, het heeft altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me gehad. Zolang internet bestaat ben ik beste vrienden geworden met Google daar heb ik ontzettend veel dingen van geleerd!
Ik ben dan ook altijd de “go to person” in mijn omgeving als het gaat om vragen over laptops, telefoons, gadgets, maar ook als het gaat om ideeën en strategieën.
Mijn nieuwsgierigheid om dingen te snappen, weten en ontdekken heeft me al op heel veel plekken en in heel veel geweldige en unieke situaties gebracht!

Zo ben ik ooit uit nieuwsgierigheid een startende ondernemer gaan helpen met het testen van zijn web platform en een half jaar later was ik de Marketing en PR consultant van zijn Amerikaanse begeleider Jennifer Kite – Powell, de oprichtster van het eerste PR en Marketing bureau Ink Communications!
Werk is ook altijd naar mij toegekomen in plaats dat ik er zelf actief achteraan moest.

Mensen raken getriggerd en geïnspireerd door mijn enthousiasme en ideeën en willen daar dolgraag mee samenwerken en gebruik van maken!
Dat is ook wat ik jou kan bieden, meer tijd om je focussen op je eigen onderneming en je passie weer terug te vinden of aan te wakkeren, zodat je weer net zo enthousiast wordt als toen je net begon!
Ik neem alle taken die jij als rompslomp of tijdrovend ziet over en jij gaat weer doen waar jij het beste in bent! Win win situatie toch?!

Die passie en enthousiasme van net voor jezelf beginnen ken ik maar al te goed!
Ik ben dit bedrijf ook nog maar net begonnen en kan aan niets anders meer denken! Zoveel ideeën en dingen waar ik allemaal nog wat mee wil en bereiken!

De weg naar Artemis VA, is geen makkelijke geweest, maar ik ben wel ontzettend dankbaar voor alles wat ik geleerd heb onderweg.
Het begon 15 mei 2006, toen had ik een afspraak bij de neuroloog, na jaren van klachten was daar dan eindelijk een diagnose… MS.
Ja de wereld stortte inderdaad aan alle kanten in, ik was begin 30 en dan krijg je te horen dat je een ongeneeslijke ziekte hebt en dat de kans groot is dat je elk jaar wat meer zal aftakelen. Heavy shit!
Na die mega klap kwam mijn vechtlust gelukkig al vrij snel weer terug, ik was neergeslagen, misschien zelfs even knock-out geweest, maar één ding was zeker! Blijven liggen was geen optie!!

Ik besloot te gaan vechten tegen dit MonSter zoals ik de MS heb genoemd, net als al die actiehelden uit de film zou ik mijn MonSter ook wel eens een kopje kleiner gaan maken en het zo lastig mogelijk maken om zijn missie tot uitvoering te brengen.

En tot op de dag van vandaag is die missie erg succesvol moet ik zeggen!

 

 

Ondanks dat mijn leven 180 graden omgeslagen is, heeft het MonSter me ook zo veel goede dingen gegeven… Raar he… Maar dankzij de strijd tegen mijn eigen lichaam (het ultieme verraad!), ben ik ook heel dankbaar geworden voor de dingen die ik voor de MS altijd voor lief had genomen.

Moet je nu bang zijn om met iemand die een ongeneeslijke ziekte heeft aan het werk te gaan?

Ik zou er alleen maar onwijs dankbaar voor zijn als ik jou was!
Mijn levenslust, levenskracht, enthousiasme, ideeën, optimisme, creativiteit en vechtersmentaliteit zijn alleen maar groter geworden! Dus meer voor jou om gebruik van te maken!

Dingen die mij ontzettend blij maken zijn,

 • muziek (zonder muziek geen leven),
 • lachen,
 • vrienden,
 • familie,
 • blije mensen,
 • passievolle mensen,
 • krachtige mensen,
 • avonturen,
 • mooie reizen (Australië en Nieuw Zeeland),
 • fikkie stoken,
 • warme zomerdagen, met daaropvolgend zwoele zomeravonden,
 • “met zonder jas” naar buiten kunnen,
 • Wonder Woman,
 • All Star schoenen (die hoge!!),
 • schilderen,
 • knutselen in mijn schuurtje en daar dingen maken (van hout, ijzer, stof of andere materialen)
 • fotografie, liefst buiten in de natuur,
 • energie en enthousiasme,
 • superhelden films
 • en tatoeages

Ik leef elke dag volgens haar motto…. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!

Dingen die mij minder blij en enthousiast maken zijn:

 • Opgevers,
 • drama,
 • geklaag,
 • oneerlijkheid,
 • clowns
 • en vooral onrechtvaardigheid,

maar goed wie wordt daar wel blij van!! 😉

Zoals je ziet laat ik me (bijna) nergens door stoppen!

Het enige wat jij van mijn gezondheidssituatie zou kunnen merken is dat je ziet dat ik me op een scootmobiel verplaats en een assortiment mega coole wandelstokken heb (die ik eigenlijk de laatste tijd niet eens meer nodig heb)!!

Laat jij je daardoor stoppen of maak je nu nog liever gebruik van mijn aanbod?

Laten we bellen, mailen, elkaar (virtueel) ontmoeten, dan kan je die kracht en levenslust live meemaken en kunnen we bespreken wat ik voor je kan doen, zodat jij ook weer vol passie kan gaan ondernemen!

Artemis Va - Virtual Assistant - Marketing - Seo - Webdesign - Tekstschrijven - Diana Van Santen - Wassenaar

Referenties

De samenwerking tussen mijzelf en Diana gaat al een aantal jaar terug. Wij konden altijd al heel fijn samenwerken toen we voor dezelfde vrijwilligersorganisatie werkte. Toen ik hoorde dat Diana nu werkzaam is als VA heb ik daarom geen moment getwijfeld om haar te vragen mij te helpen met marketing gerelateerde zaken. Ook nu weer is het goed sparren en voelt ze goed aan wat de situatie nodig heeft. Zoveel energie en enthousiasme in een persoon ?. Heerlijk!

Carolien Poels

Taalcoach Dyslexie en Engels, Dyslexie Academy

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een Virtual Assistant die mij kon helpen met een aantal zaken. Ik kwam bij Diana terecht en ze heeft mij ontzettend goed geholpen! Ze heeft werk uit handen genomen door mijn website te optimaliseren. Ook heeft ze mij goede tips gegeven waar ik veel aan heb gehad. De communicatie is fijn en helder, ze denkt goed met je mee en is proactief. Ik zou Diana zeker aanraden aan iedereen die eigenlijk teveel hooi op zijn of haar vork neemt. Zijn er taken die blijven liggen, wil je wat meer vrije tijd of heb je gewoonweg geen zin in bepaalde taken, dan ben je bij Diana zeker aan het juiste adres. Ik zal Diana ongetwijfeld weer inschakelen in de toekomst.

Maike Oosterveld

Tekstschrijver: Webteksten en SEO, Het Tekstveld

Diana heeft het vermogen om technisch ingewikkelde zaken op een voor mij simpele manier uit te leggen. Ze neemt je stap voor stap mee in het proces zodat de technische vernieuwingen doorgevoerd worden en dat ze ook voor mij duidelijk zijn en ik er mee kan werken.

Arjan de Jong

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Centrum Stadhoudersplein

Diana is enthousiast, denkt mee en is erg fijn om mee samen te werken. De website van Midia Outdoor was snel opgeleverd en we zijn er zeer tevreden mee.

Michel & Dimitri

Midia Outdoor

De website is bijgewerkt, Diana Van Santen-De Bruijn heeft het 2 jaar geleden geweldig ontworpen.
Super aanrader👏🏻

Ik kan het nu super makkelijk zelf bijhouden en plaats al die tijd bijna alle filmproducties er wekelijks op.

Alice Hooft

Studio A&A

Het is super fijn en ontspannen om met Diana samen te werken. Niet alleen vanwege haar positief karakter maar ook omdat Diana de kwaliteit bezit om door middel van research en creativiteit een perfecte weergave te kunnen geven van de inhoud van mijn werk/bedrijf op social media. Ze neemt hierdoor veel werk uit handen. Ik zie het als een van de beste investeringen van mijn bedrijf gezien het met regelmaat bijhouden van social media mij veel tijd kostte. Ik kan er blind op vertrouwen dat Diana opvolging geeft aan hetgeen er moet gebeuren op social media wat mij de benodigde ruimte, rust en overzicht geeft.

Vincent Koning

Eigenaar, 3D Orbit

Ik ben net mijn eigen tokootje begonnen en dankzij Diana haar creativiteit is er een pracht van een website tot stand gekomen die vele klanten aantrekt. De gelikte website krijgt vele positieve feedback en daarmee boekingen.

Diana haar ‘know-all’ heeft er voor gezorgd dat mijn website op vele social media staat te pronken. De dingen waar ik geen verstand van heb,( zoals social media en synchroniseren van websites, kalenders, etc) heeft zij uit mijn handen genomen en geregeld.

Dankzij haar bijdrage zijn vele zorgen van mijn schouders af gevallen zodat ik mij totaal kon concentreren op het voorbereiden van de toko. De samenwerking liep meer dan prettig. Haar persoonlijkheid is altijd opbeurend, vrolijk en oplossingsgericht. Samen met haar werken doet mij tot rust komen omdat ik weet dat het goed gaat komen dankzij haar expertise op vele vlakken.

Wat ik zeker wil vermelden is dat Diana bereid is die extra meters verder door te lopen.
Er is een moment geweest dat ik met de handen in het haar zat. Ook al was het een buiten werkuren moment, ze was er voor me en regelde wat er geregeld moest worden waardoor ik geen klanten ben kwijt geraakt.
Nou…..waar kan je dat nog vinden?

GAbriëlle

Eigenaar, Bed&Breakfast 'De Kapiteinshut'

The fashion designer, Carolyn Herrara once said that attention to detail is of utmost importance when you want to look good. And this is what you get when you work with Diana. As an entrepreneur and CEO at the first virtual PR agency, I relied on her to help keep all my spinning plates in the air which allowed me to focus on the growth of the company.

Jennifer’s company Slice

Jennifer Kite - Powell

Entrepreneur | Author | Raconteur, Jennifer Kite Powell

Diana is buitengewoon creatief en onvermoeibaar!
Altijd nieuwsgierig en voor veel te porren.
Ze denkt onafhankelijk kritisch en is aangenaam gezelschap door haar
opgeruimde karakter.

Kees Plaisier

Oud coördinator Brandweermuseum, Priatnov

Diana is ontzettend creatief en heeft altijd goede ideeën om een probleem op te lossen.

Herman de Bruijn

voormalig secretaris, Stichting Gehandicapten Wassenaar

Diana heeft ons uitstekend geholpen met het beter vindbaar maken van onze website. Diana begreep snel wat voor ons belangrijk is en zette de door geformuleerde zoekwoorden vakkundig in de website waardoor er direct al resultaat was te zien google. Heel fijn dat dit alles met een paar simpele mailtjes en een kort telefoontje geregeld kon worden tussen alle drukke werkzaamheden door. Ideaal zo’n VA en Diana is top!!

Leon van Baal

Tax and Immigration Lawyers, Migrantic

Diana is al een paar jaar actief voor de VCW op het gebied van communicatie.

Ze schrijft erg leuke en inspirerende “promotie-teksten” voor o.a. (digitale) kranten en heeft onze Facebookpagina weer een compleet nieuw leven ingeblazen.

Naast haar eigen enthousiaste teksten weet ze ook altijd overal en nergens berichten vandaan te halen waar ik erg blij van word! Kortom een expert!

Jolande de la Rambelje

Coördinator, Vrijwillgerscentrale Wassenaar

Diana heeft mij als startende ondernemer al in 2015 geholpen met het realiseren van mijn website.
De juiste lay-out, teksten en zichtbaar worden. Daarin heeft Diana mij allemaal perfect geadviseerd.
Dat had mij alleen nooit gelukt. Ik ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Dat Diana nu haar
eigen onderneming is gestart vind ik een hele goede zet van haar. Dat had ze veel eerder moeten
doen.

Emie Kamerling

Eigenaar, Nagelsalon Emie

Ik heb Diana jarenlang als collega ambtenaar meegemaakt en altijd prettig met haar samen gewerkt. Te prijzen was haar innoverend vermogen bij complexe cases en ook haar opmerkzaamheid bij het vinden van doelgerichte oplossingen buiten de gebaande paden.

Harm Esselink

Oud collega, LB

Efficiënt en creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Diana denk.

Voor Topvloeren schakel ik Diana regelmatig in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze communicatiemiddelen.

Zelfs als de insteek van een tekst nog niet helder is, weet zij precies de kern van onze boodschap te raken. Ook heeft ze goede tips voor meer zichtbaarheid via social media.

Patrique Janssen

Directeur, Topvloeren

Behaalde certificaten

Certificaat Va School Artemis Virtual Assistant

Va school

Hier begon mijn grote avontuur mee, de opleiding van VA School van Hanneke Wessel.

In deze opleiding leer je een succesvol bedrijf als Virtual Assistant op te bouwen en… so far so good!!

Ik ben Hanneke eeuwig dankbaar voor de kans die ze me gegeven heeft.

Marketing Artemis Va

Va school

Tijdens de opleiding van VA School heb ik de meer technische kant van het VA-schap gekozen en me gericht op marketing en SEO.

En dit 100% succesvol afgerond!

Google Analytics Training Artemis Va Marketing Seo

Google Analytics

Zonder kennis van Google kom je in deze specialisatie van het vak niet heel veel verder, dus heb ik bij Google een training gevolgd over Google Analytics. Hier leer je o.a. hoe je alle gegevens interpreteert die Google ziet aan de hand van je websitebezoekers en hoe je hun ervaring nog beter kan maken.

Cursus Seo Marketing Artemis Va

SEO training

Ik kwam er al snel achter dat ik SEO super interessant vond en ben meteen na het afronden van VA School doorgegaan met me specialiseren in SEO. De eerste twee trainingen die ik succesvol volgde waren van Michiel Brand van Tekstmeester.

Meester In Seo Imu Artemis Va Training Certificaat

Meester in SEO

De laatste en meest uitgebreide SEO training die ik heb gevolgd is “Meester in SEO” van de Internet Marketing Unie.

Hier leer je nog meer in detail hoe je van je website een bezoekersmagneet maakt. En dat kan ik nu dus ook voor jou!

Copy School

Copy School

Naast SEO cursussen ben ik ook druk bezig met een opleiding bij de Copy School van Jantien van Driel.

Hier leer je schrijven voor je ideale klant. Vanuit je hart en op een slimme manier. Geknipt voor zelfstandige ondernemers en professionals, en dat ben ik natuurlijk! 😉

Met deze training haal je alles uit je teksten. Meer fun. Meer gemak. Meer tijd. Meer omzet, en daar kan ik jou dan ook weer blij mee maken!

Vertel me hoe ik jou kan helpen

Logo Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers