Gratis Downloads

Op deze pagina kan je alle gratis downloads vinden die ik voor je heb gemaakt.

Met behulp van deze e-books, checklists en infographics kan je je bedrijf naar nog grotere hoogtes brengen.

En mocht je daar hulp bij willen, dan weet je natuurlijk bij wie je terecht kan! 😉

Download E-Book 9 Magische Zinnen Voor Ondernemers

9 magische zinnen die jou als ondernemer overtuigender maken

 

Succes is volgens de meeste mensen opgebouwd uit lef, vastberadenheid en geduld.

En begrijp me niet verkeerd, deze kenmerken zijn inderdaad mega belangrijk!
Maar …..als je in 2021 succesvol wilt zijn, moet je ook leren om veel overtuigender te zijn.

Dit om het simpele feit dat, hoe goed je ideeën ook zijn…. als je andere mensen niet enthousiast kan maken, ze nooit tot actie zullen overgaan.

Om je op weg te helpen overtuigender te zijn, vind je hieronder een verzameling overtuigende zinnen die veel ondernemers hebben geholpen in hun succesvolle carrière.

Pak de kans om dit e-book tijdelijk gratis te downloaden en pas wat je leert op je eigen klanten toe voor nog meer succes, omzet en conversie!

 

SEO Checklist

 

Zoals je op mijn website en in mijn blog “SEO wat is het en wat kan je ermee doen”, hebt kunnen lezen is SEO super belangrijk voor de vindbaarheid van je website!

Mocht je nog niets weten over SEO, dan even in het kort:

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dus het optimaliseren van je website voor zoekmachines. In Nederland wordt het dan ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie genoemd.

De definitie van SEO is:

SEO is het proces van het optimaliseren van een website met als doel om de website hoger te laten ranken in zoekmachines.

SEO stelt je dus in staat om méér bezoekers naar je website te trekken. En het mooiste is: het is helemaal gratis :-).

Met de SEO checklist die ik voor je gemaakt heb, kan je ervoor zorgen dat je in ieder geval de basis instellingen goed hebt staan en op die manier sneller gevonden zal worden door Google. Download hem meteen!

Download Pomodoro Techniek

De pomodoro techniek

Simpel gezegd is de Pomodoro Techniek een systeem voor tijdsblokkering, waarbij je je werkzaamheden in intervallen van 25 minuten uitvoert, met pauzes van 5 minuten tussendoor. Dit is een geweldige methode om te gebruiken wanneer je je focus begint te verliezen.

Stel gewoon je timer in op 25 minuten en concentreer je op wat je moet doen. Zodra je 25 minuten voorbij zijn, neem je een pauze van 5 minuten waarin je kunt doen wat je wilt om je te ontspannen. Ga daarna nog eens 25 minuten terug naar je taak, en ga zo maar door.

Als je je dag plant en de tijd blokkeert, overweeg dan om je hoofdtaken ten minste 2 uur lang te blokkeren. Hiervoor kun je jezelf tussendoor 20 tot 30 minuten pauze geven. Ook kan je, voordat je je dag afsluit, je e-mails doornemen en een uur lang door je sociale media bladeren.

Deze techniek zal vooral goed werken als je altijd meer op je sociale media rondkijkt dan dat je werk doet. Het is ook goed voor degenen die altijd meer tijd nodig hebben om een eenvoudige taak af te ronden dan verwacht of als je de neiging hebt om wat meer uit te stellen in plaats van belangrijke zaken af te handelen.

Ik heb deze Pomodoro techniek in een hele handige en overzichtelijke pdf gezet die je hieronder kan aanvragen en downloaden.