1. Virtual Assistant Kennisbank
  2. Virtual Assistant
  3. Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

Deze dag heeft alles te maken met het cultiveren van een vastberaden denkwijze, die ons helpt om alle moeilijke uitdagingen te overwinnen die het leven op ons pad brengt.

Het gaat over het motiveren en inspireren van onszelf en anderen, maar ook over het herinneren van mensen die die nooit hebben opgegeven. Deze dag is perfect om mensen toe te juichen voor het bereiken van hun doelen, maar ook om diegenen te steunen die nog steeds proberen hun doelen te bereiken en er nog niet helemaal zijn.

Hoewel deze dag draait om nooit opgeven, weet iedereen dat dit veel gemakkelijker gezegd dan gedaan is! Daarom hieronder wat tips om de kunst van het niet opgeven onder de knie te krijgen.

– Je hoeft niet altijd op volle kracht vooruit te gaan. Soms is pauzeren en een stap terug doen precies wat je nodig hebt. Het geeft je een geheel nieuw perspectief op dingen. Het stelt je in staat de wijsheid en kracht te vinden die je nodig hebt voor de volgende stappen. Rusten is een wapen dat veel mensen niet gebruiken!

– Motivatie verliezen is iets waar we ons allemaal mee kunnen identificeren! Daarom moet je manieren zoeken om jezelf te motiveren. Zoek uit wat voor jou werkt. Dit kan bijvoorbeeld het kijken, luisteren of lezen van motiverend materiaal zijn.

Jim Rohn zei ooit dat wij het gemiddelde zijn van de vijf individuen met wie we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Als je je tijd doorbrengt met vijf mensen die het altijd opgeven, dan kun je de rekensom zelf wel maken! Jezelf omringen met veerkrachtige mensen kan een groot verschil maken.

– Het loont om positief te zijn in deze cynische wereld waarin we vandaag leven! Dit betekent niet dat je moet proberen de hele tijd blindelings gelukkig te zijn. Wat het echter wel betekent, is dat je moet proberen je te concentreren op de goede dingen om je heen.

– Een van de belangrijkste redenen waarom mensen stoppen, is omdat ze niet eerlijk zijn geweest tegen zichzelf. Wees eerlijk over hoe je je voelt, wat je wilt en wie je bent. Als je de baan waarin je nu zit bijvoorbeeld niet echt leuk vindt en je doet alsof omdat het is wat iedereen van je verwacht, dan zul je eerder het gevoel hebben dat je het wilt opgeven.

Wat je ook doet… geef nooit op!

Lees meer over mij en over hoe ik nooit opgeef op de over mij pagina!

Diana van Santen - de Bruijn

Diana van Santen - de Bruijn

Artemis VA

Mijn naam is Diana van Santen – de Bruijn en ik ben het gezicht achter Artemis VA – Technisch Virtual Assistant..
Ik hou ervan om mensen te helpen, ze blij en gelukkig te maken zodat ze nog meer kunnen genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, zakelijk en privé.

Enthousiast, inspireren en tot creatieve mogelijkheden en oplossingen te komen vind ik een fantastisch proces.
Samen groeien, meer genieten, minder stress en meer succes.

Dit is ook waarom ik ervoor gekozen heb om ondernemers te helpen met webdesign, marketing (SEO en e-mailmarketing) en teksten.

Mijn enthousiaste en betrokken manier van werken zorgt ervoor dat ondernemers, zoals jij, echt het gevoel en vertrouwen hebben er niet helemaal alleen voor te staan.
Hierdoor wordt het loslaten van werkzaamheden, die te veel tijd en energie kosten, makkelijker en focussen op taken in je eigen vakgebied succesvoller.

Je krijgt meer tijd voor je eigen vakgebied en privéleven. Ook genereert mijn hulp meer inkomen en grotere conversie en geeft het je als ondernemer een andere kijk op je bedrijf (geen tunnelvisie).

Met mijn frisse, enthousiaste en creatieve input krijg jij nog meer inspiratie.
Eén ding zal minder worden…. stress, maar dat is geen probleem toch?!! 😉

Recente berichten

Gerelateerde berichten

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *