E-mailmarketing

E-Mailmarketing

WAAROM E-MAILMARKETING?

E-mailmarketing campagnes zijn een geweldige manier zijn om de aandacht van je klanten en potentiële klanten vast te houden.

Met doordachte inhoud en een aantrekkelijk ontwerp kan je je verhaal vertellen en je publiek informeren over je producten/diensten.

E-mailmarketing is een efficiënt en rendabel onderdeel van een goede marketingstrategie. Het creëert betrokkenheid bij je publiek, stimuleert conversies en verhoogt de omzet van je bedrijf.

"WIST JE DAT MINSTENS 91% VAN DE CONSUMENTEN DAGELIJKS HUN E-MAIL CHECKT?

Het gaat om je klanten!

E-mailmarketing gaat niet alleen over jou en je bedrijf.

E-mailmarketing is een geweldig middel om relaties met je huidige en toekomstige klanten op te bouwen en wordt vaak beschouwd als de beste vriend van marketing.

Het helpt conversies en omzet te verhogen doordat je je publiek op het juiste moment van waardevolle informatie kan voorzien.

Kosteneffectief

E-mailmarketing is een van de meest kosteneffectieve manieren om je boodschap met je doelgroep te delen.

Persoonlijk

Maak persoonlijke berichten op maat met effectieve doelgroepsegmentatie.

Blijf in beeld

Lever geweldige, aantrekkelijke content en blijf in de gedachten van je klant.

Website Design En Onderhoud, Artemis Va, Technisch Virtual Assistant, Contact E-Mailmarketing

BEN JE KLAAR OM TE GROEIEN MET JE E-MAILMARKETING?

E-MAILMARKETING DIENSTEN

Eerste Installatie

Heb je geen e-mailmarketing account? Ik kan er een voor je maken, je domein koppelen en al je accountgegevens toevoegen. Dit kan bij verschillende aanbieders zoals Active Campaign (Mailblue), Mailchimp, Mailerlite enz enz.

E-mailmarketing campagne ontwerpen

Ik maak een nieuwe campagne die leidraad wordt voor lopende campagnes, inclusief het instellen van lettertypestijlen en de belangrijkste e-mailelementen.

Copywriting

Ik schrijf teksten en maak inhoud voor je campagnes die doelgericht en aantrekkelijk zijn.

Rapportage + analyse

Advies nodig over wat werkt?

Ik kijk naar je vorige campagnes en automatiseringen, je strategie en je doelstellingen en maak een rapport over hoe je je de betrokkenheid van je klanten kunt verbeteren.

Lijstbeheer contacten

Ik importeer de database van je contacten en voeg hier segmenten aan toe, samen bespreken we de lijststructuur van jouw account.

Training

Wil je nadat alles ingesteld is alles zelf gaan doen? Dan laat ik je zien hoe je je eigen account kan beheren en hoe je toekomstige campagnes en automatiseringen kan maken.

strategie + plan

De beste manier om resultaten te halen uit je e-mailmarketing is het hebben van een contentstrategie en doelstellingen die je wil bereiken.

Ik maak een op maat gemaakt contentplan voor je zodat je een routekaart hebt voor je aankomende nieuwsbrief campagnes en automatiseringen.

Automatisering

Ik zorg ervoor dat de e-mails voor je potentiële klanten, nieuwsbrieven of e-mails over achtergelaten volle winkelwagentjes automatisch worden verstuurd.

Samen ontwikkelen we een strategie die bij jouw bedrijf past.

Inschrijfformulieren

Het integreren van inschrijfformulieren is een cruciale stap in e-mailmarketing.

De sleutel tot het groeien van je lijst is het creëren van gestileerde, persoonlijke en effectieve inschrijfformulieren.

"People don’t buy what you do " - Simon Sinek

Referenties

Reacties van mensen die je al voor zijn gegaan.

“De samenwerking tussen mijzelf en Diana gaat al een aantal jaar terug. Wij konden altijd al heel fijn samenwerken toen we voor dezelfde vrijwilligersorganisatie werkte. Toen ik hoorde dat Diana nu werkzaam is als Technisch VA heb ik daarom geen moment getwijfeld om haar te vragen mij te helpen met marketing gerelateerde zaken.

Ook nu weer is het goed sparren en voelt ze goed aan wat de situatie nodig heeft. Zoveel energie en enthousiasme in een persoon ?. Heerlijk! ”

Carolien Poels

Taalcoach Dyslexie en Engels, Dyslexie Academy

“Diana heeft ons uitstekend geholpen met het beter vindbaar maken van onze website. Diana begreep snel wat voor ons belangrijk is en zette de door geformuleerde zoekwoorden vakkundig in de website waardoor er direct al resultaat was te zien op Google.

Heel fijn dat dit alles met een paar simpele mailtjes en een kort telefoontje geregeld kon worden tussen alle drukke werkzaamheden door. Ideaal zo’n VA en Diana is top!!”

Leon van Baal & Hélène Jonker

Tax and Immigration Lawyers,, Migrantic

E-Mailmarketing - Artemis Va - Technisch Virtual Assistant

Het proces van e-mailmarketing:

Mijn doel is het om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.
Het opzetten van e-mailmarketing kan best een uitdagende klus zijn.

Ik zal het hele proces hier voor je ontleden en ervoor zorgen dat het hele proces overzichtelijk en zonder stress zal verlopen.

Fase 1, Beoordeling

Set-up

Als eerste gaan we kijken hoe jouw e-mailmarketing is geïntegreerd en hoe jouw huidige systeem eruit ziet.

Analyse

Je huidige campagnemateriaal, e-maillijsten en aanmeldingsprocessen worden geanalyseerd om inzicht te krijgen in je huidige werkwijze.

Daarnaast bekijk ik de gegevens van eerdere campagnes.

Fase 2, Strategie

Inhoud

Tijdens deze fase controleren we de actuele content en bepalen we de mogelijkheden om je e-mail marketing nog beter te optimaliseren.

contentkalender

Bij het plannen van toekomstige content maken we een contentkalender om ervoor te zorgen dat je strategie effectief kan worden beheerd.

Integratie

Ik bekijk hoe je e-mailmarketing is geïntegreerd met de website en andere kanalen. Vervolgens breng ik verbeteringen aan waar nodig.

Fase 3, Uitvoering

Analyse & Feedback

Ik controleer en analyseer de feedback van de campagne om te bepalen wat het beste werkt bij jouw doelgroep past

AANBEVELINGEN

Tips over inhoud, integratie, e-mail aflevering en lijst segmentatie worden gegeven.

Rapporten

Je krijgt van mij campagne rapporten en andere waardevolle gegevens die ik heb verzameld.

"A small list that wants exactly what you’re offering " - Ramsay Leimenstoll

Vertel me hoe ik jou kan helpen

Logo Artemis Va / Virtual Assistant/ Wassenaar / Marketing / Seo / Tekst / Social Media / Webdesign / Virtueel Assistant / Hulp Ondernemers