Blog

Impostor Syndroom

Het Impostor Syndroom: Voel jij je ook een oplichter?

Veel ondernemers delen een geheim: ze voelen zich een bedrieger, dit heet het impostor syndroom. Leer hier hoe je daarmee om kan gaan als je dit herkent.

Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

𝗩𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗚𝗶𝘃𝗲 𝗨𝗽 𝗗𝗮𝘆 (𝗚𝗲𝗲𝗳 𝗡𝗼𝗼𝗶𝘁 𝗢𝗽 𝗗𝗮𝗴). Deze dag heeft alles te maken met het cultiveren van een vastberaden denkwijze, die ons helpt om alle moeilijke uitdagingen te overwinnen die het leven op ons pad brengt. Het gaat over het motiveren en inspireren...

Lees meer
De laatste punt

De laatste punt

En dan zet je opeens de laatste punt in je eindopdracht van VA School! Echt een super weird gevoel, beetje sipjes, maar vooral mega trots!! Dat heb ik toch maar mooi geflikt! De opdracht was: Je hebt de afgelopen periode keihard gewerkt om jouw bedrijf op te zetten en...

Lees meer

Diana is enthousiast, denkt mee en is erg fijn om mee samen te werken. De website van Midia Outdoor was snel opgeleverd en we zijn er zeer tevreden mee.

Michel & Dimitri

Midia Outdoor

Ik heb Diana jarenlang als collega ambtenaar meegemaakt en altijd prettig met haar samen gewerkt. Te prijzen was haar innoverend vermogen bij complexe cases en ook haar opmerkzaamheid bij het vinden van doelgerichte oplossingen buiten de gebaande paden.

Harm Esselink

Oud collega, LB

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL