Download je gratis e-book hier

9 magische zinnen die jou als ondernemer overtuigender maken
FB IMG 1589483435896

Over Artemis VA

Mijn naam is Diana van Santen – de Bruijn

Ik help drukke ondernemers zoals jij met hun zakelijke, administratieve, website en social media behoeftes, zodat jij meer vrijheid, inspiratie en energie hebt om je te storten op het uitbouwen van je bedrijf, geld te genereren en een relaxter privé leven hebt!

Samenwerken met mijn opdrachtgevers en op die manier hun doel bereiken vind ik geweldig!
Mijn ideale opdrachtgevers zijn passievolle, enthousiaste, creatieve, innovatieve aanpakkers die houden van hard werken, ze hebben niet altijd alles mee gehad, maar dat houdt ze niet tegen. Ze komen nu wat handen, tijd en inspiratie te kort  om echt weer stappen te gaan maken.

Deze mensen gingen je voor

Efficiënt en creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Diana denk.

Voor Topvloeren schakel ik Diana regelmatig in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze communicatiemiddelen.

Zelfs als de insteek van een tekst nog niet helder is, weet zij precies de kern van onze boodschap te raken. Ook heeft ze goede tips voor meer zichtbaarheid via social media.

Patrique Janssen

Directeur, Topvloeren

Diana heeft mij als startende ondernemer al in 2015 geholpen met het realiseren van mijn website. De juiste lay-out, teksten en zichtbaar worden. Daarin heeft Diana mij allemaal perfect geadviseerd. Dat had mij alleen nooit gelukt. Ik ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Dat Diana nu haar eigen onderneming is gestart vind ik een hele goede zet van haar. Dat had ze veel eerder moeten doen.

Emie Kamerling

Eigenaar, Nagelsalon Emie

In these times it is rare that you find someone that seems to be as invested in your cause as you are yourself. Diana is the “best friend” kind of person you will want in your corner. She’s what the package promisses : a way for you to let go of the stress parts in your life so you can grow, the definition of a VA.

Walter Pedro

Experienced & multi-skilled graphic designer

Diana is al een paar jaar actief voor de VCW op het gebied van communicatie.

Ze schrijft erg leuke en inspirerende “promotie-teksten” voor o.a. (digitale) kranten en heeft onze Facebookpagina weer een compleet nieuw leven ingeblazen.

Naast haar eigen enthousiaste teksten weet ze ook altijd overal en nergens berichten vandaan te halen waar ik erg blij van word! Kortom een expert!

Jolande de la Rambelje

Coördinator, Vrijwillgerscentrale Wassenaar

LOGO ARTEMIS VA RGB large e1591223536636
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL