Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

Geef nooit op! 5 tips om door te blijven gaan.

Deze dag heeft alles te maken met het cultiveren van een vastberaden denkwijze, die ons helpt om alle moeilijke uitdagingen te overwinnen die het leven op ons pad brengt.

Het gaat over het motiveren en inspireren van onszelf en anderen, maar ook over het herinneren van mensen die die nooit hebben opgegeven. Deze dag is perfect om mensen toe te juichen voor het bereiken van hun doelen, maar ook om diegenen te steunen die nog steeds proberen hun doelen te bereiken en er nog niet helemaal zijn.

Hoewel deze dag draait om nooit opgeven, weet iedereen dat dit veel gemakkelijker gezegd dan gedaan is! Daarom hieronder wat tips om de kunst van het niet opgeven onder de knie te krijgen.

– Je hoeft niet altijd op volle kracht vooruit te gaan. Soms is pauzeren en een stap terug doen precies wat je nodig hebt. Het geeft je een geheel nieuw perspectief op dingen. Het stelt je in staat de wijsheid en kracht te vinden die je nodig hebt voor de volgende stappen. Rusten is een wapen dat veel mensen niet gebruiken!

– Motivatie verliezen is iets waar we ons allemaal mee kunnen identificeren! Daarom moet je manieren zoeken om jezelf te motiveren. Zoek uit wat voor jou werkt. Dit kan bijvoorbeeld het kijken, luisteren of lezen van motiverend materiaal zijn.

Jim Rohn zei ooit dat wij het gemiddelde zijn van de vijf individuen met wie we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Als je je tijd doorbrengt met vijf mensen die het altijd opgeven, dan kun je de rekensom zelf wel maken! Jezelf omringen met veerkrachtige mensen kan een groot verschil maken.

– Het loont om positief te zijn in deze cynische wereld waarin we vandaag leven! Dit betekent niet dat je moet proberen de hele tijd blindelings gelukkig te zijn. Wat het echter wel betekent, is dat je moet proberen je te concentreren op de goede dingen om je heen.

– Een van de belangrijkste redenen waarom mensen stoppen, is omdat ze niet eerlijk zijn geweest tegen zichzelf. Wees eerlijk over hoe je je voelt, wat je wilt en wie je bent. Als je de baan waarin je nu zit bijvoorbeeld niet echt leuk vindt en je doet alsof omdat het is wat iedereen van je verwacht, dan zul je eerder het gevoel hebben dat je het wilt opgeven.

Wat je ook doet… geef nooit op!

Lees meer over mij en over hoe ik nooit opgeef op de over mij pagina!

De laatste punt

De laatste punt

En dan zet je opeens de laatste punt in je eindopdracht van VA School!

Echt een super weird gevoel, beetje sipjes, maar vooral mega trots!! Dat heb ik toch maar mooi geflikt!

De opdracht was:


Je hebt de afgelopen periode keihard gewerkt om jouw bedrijf op te zetten en (hopelijk)
ook al de eerste opdrachtgevers binnen te halen. We hopen dat je de doelstellingen (die je
jezelf had gesteld voordat je aan de training begon) hebt behaald.
Om succesvol te worden én te blijven moet je je grenzen steeds verleggen en jezelf blijven
uitdagen. Deze allerlaatste opdracht is een aanzet tot het stellen van nieuwe doelen voor
het komende jaar!


Neem voor jezelf de tijd om na te denken over het komende jaar. Wat wil je bereiken?
Waar zou je over een jaar willen staan? Wat is over een jaar belangrijk voor jou? Welke
successen wil je behalen? Hoeveel zou je willen werken? Hoeveel tijd wil je privé hebben?
Welke ‘hobbels’ heb je nog te nemen?


Lekker hé? Zo’n heel nieuw leeg boek dat voor je ligt! Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Om jouw boek te vullen op de manier waarop je dat graag zou willen is het belangrijk om
de rode draad alvast te bedenken: de titel, de cover en de achterflap.
Dus… bedenk een pakkende titel voor jouw verhaal voor het komende jaar. Schrijf de
achterflap (samenvatting) van je boek. Visualiseer vervolgens jouw verhaal door het
ontwerpen van de cover.

En bij deze presenteer ik jullie de cover, de titel en de tekst voor de achterflap!

*tromgeroffel*…….

Laatste Punt
Mijn laatste punt!

Één kans, twee handen

Dit is het inspirerende verhaal van Diana van Santen – de Bruijn

Ze was al weggestopt in het vakje lost causes, nietsnutten, heb je niets meer aan, totdat ze die ene kans kreeg waar ze al jaren op aan het wachten was.

Door die ene kans te pakken krabbelde ze op uit de diepe donkere spelonken van de wereld van ziek zijn , saaiheid, voorspelbaarheid en regeltjes, naar een hele nieuwe wereld vol met nieuwe mogelijkheden en avonturen en dat allemaal door die ene kans.

Diana pakte deze buitenkans dan ook met beide handen aan en begon aan de geweldige ontdekkingsreis in een wereld waarvan ze dacht dat ze die nooit meer zou zien, laat staan aan mee zou doen.

Nu floreert ze en verspreid ze haar enthousiasme als een olievlek over de wereld en laat ze iedereen meegenieten van haar levensvreugde, creatieve inzichten, enthousiasme en motiverende verhalen.

Het ultieme bewijs dat mensen die ziek en/of gehandicapt zijn niet zomaar weggestopt moeten worden, maar absoluut een groot en inspirerend aandeel in deze wereld kunnen, nee moeten, hebben!

PUNT!

Punt Artemis Va <h1>persoonlijk</h1> Artemis Va - Allround Virtual Assistant Heeft Naast Een Geweldige Onderneming, Met Toffe Opdrachtgevers Ook Een Persoonlijk Leven, Hier Lees Je Er Meer Over.

P.S. Zou je ook willen dat je de hulp van iemand kon inroepen die goed kan schrijven, laat het me dan weten door contact met me op te nemen!

Mixed Feelings

Mixed Feelings

Vroeger was vandaag altijd een feestdag, koninginnedag en de verjaardag van mijn beste vriend Joost.
De afgelopen vijf jaar was vandaag een heftige en emotionele dag, na het vreselijke verlies van mijn lieve vriendje Joost op 1 februari 2015.

Vandaag gaat daar verandering in komen, naast een emotionele dag van verlies is het nu ook een dag geworden van de geboorte van iets nieuws!

Vanaf vandaag vier ik op 30 April dat ik mijn eigen bedrijf heb, het staat nog niet helemaal, en ik ben nog druk met de opleiding, maar de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is een feit!!

Artemis VA is geboren!!

Ik ben er super trots op en ik weet zeker dat Joost dat ook zou zijn!

Volg mijn website de aankomende tijd voor meer informatie en updates!
Het is een spannend avontuur, maar zo geweldig gaaf en inspirerend!!
Watch out world… here I come!! ??